Yhdistyksemme on siirtymässä sähköiseen lehteen

Seuraava lehti ilmestyy: Aineistot lähetettyinä:
? ? 

Jäsenlehti

Lehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa, tuhtina ja nelivärisenä! Lisäksi japanilaisittain lehteä luetaan oikealta vasemmalle! Lähetä meille kuvia koiristasi ja juttuehdotuksia! Tai onko koirasi kenties uusi ulkomaantuonti tai valio? Otamme vastaan materiaalia sähköpostitse. Emme palauta saamaamme materiaalia ja pidätämme oikeuden muuttaa tekstiä ja kuvia. Ohjeet löydät alta.

Lehti 2/2013

Nihonken lehti 2/2013 ilmestyi kesäkuussa 2013. Lehdessä oli jälleen runsaasti mielenkiintoisia juttuja mm. Koirien geenitutkimuksen tarjoamista mahdollisuuksista, koiran valohoidosta, koiran viennistä ulkomaille ja monesta muusta. Unohtamatta tietenkään voitokkaita Nihonkenejä vuonna 2012.

Ohjeet

Juttuehdotukset

Kerro juttuehdotuksesi ja lähetä se osoitteeseen sara.koukku[at]hotmail.com.

Ilmoitushinnat

Koko Jäsen Muut/Mainos
1/1 sivu 20 € 40 €
1/2 sivu 15 € 30 €
1/4 sivu 10 € 20 €

Kuvat

Lähetä kuvia koiristasi osoitteeseen nihonken.kuvat@gmail.com. Liitä mukaan koiran nimi, rotu ja kuvan ottaja. Taittaja valitsee kuvat seuraavaan lehteen. Muistathan lähettää kuvat alkuperäiskoossa, jotta ne olisivat varmasti painokelpoisia.

Terveys- ja näyttelytulokset, sekä pentueet

Keräämme Koiranetissä julkaistut viralliset terveys- ja näyttelytulokset, sekä rekisteröidyt pentueet roduista akita, hokkaido, kainkoira, kishu, shiba ja shikoku. Jos koirasi menestyy pentuluokissa tai ryhmäkehissä ja haluat tulokset lehden rotusivuille, niin ilmoita tuloksista sähköpostitse osoitteeseen ronja.vahvelainen[at]gmail.com.

Tuonnit

Onko Suomeen tuotu uutta verta? Kerro tuonnista! Kerro koiran: rotu, virallinen nimi, kutsumanimi, sukupuoli, syntymäaika, isän virallinen nimi, emän virallinen nimi, kasvattaja, tuontimaa sekä omistaja ja paikkakunta. Liitä mukaan koiran kuva. Osoitteeseen ronja.vahvelainen[at]gmail.com.

Valiot

Suomen, Viron, kansainvälinen..? Ei väliä! Kerro koirasi: virallinen nimi, kutsumanimi, rekisterinumero, valioitumispaikka ja päivämäärä, tuomari, isä, emä, kasvattaja ja tämän paikkakunta/maa, omistaja ja paikkakunta, sekä näyttelytulokset, joiden perusteella valionarvo on myönnetty. Liitä myös mukaan edustava kuva. Osoitteeseen ronja.vahvelainen[at]gmail.com.

HUOM!
Aina kun lähetät kuvan, muista kertoa viestissä kuvan ottaja! Kuvan resoluutio on oltava vähintään 200px/in.